Water Make-up Metallic Pure

Water Make-up Metallic Pure
Water Make-up Metallic Pure M6 Paletti 701 702 703 704 706 707

WATER MAKE-UP METALLIC PURE

4,10 €
Sisältää alv. 24.00 %

WATER MAKE-UP METALLIC PURE

Vesiliukoinen kasvoväri Metallic Pure 

Grimas Water Make-up Metallic Pure on hajusteeton, gluteeniton, kiiltävä vesipohjainen make-up, jotka on tarkoitettu kasvomaalaukseen  ja bodypaintingiin.

Water Make-upia käytetään kuin vesiväriä. 

Sana 'Pure' tuotteen yhteydessä tarkoittaa, että kyseisen tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia säilöntäaineita tai halogenoituja orgaanisia yhdisteitä. 

Grimas Water Make-up Metallic Pure on saatavana paletissa, jossa on 6 x 2,5 ml rasiaa.

Jatkossa värit on tilattavissa erikseen 2,5 ml pakkauksissa.


Käyttö

Water Make-upia (Pure) voi levittää suoraan iholle, mutta voit myös ensin levittää kerroksen Grimas Cake-Make-upia sen alle. Näin värit levittyvät iholle tasaisemmin ja toistuvat kirkkaampina ja ne on myös helpompi myöhemmin poistaa iholta. Cake make-up kuivuu nopeasti eikä sitä voi sekoittaa Water make-upin (Pure) kanssa.

Kun käytät vesiliukoista Water Make-up Purea, on tärkeää levittää väri puhtaalle, rasvattomalle iholle. Näin meikki kiinnittyy paremmin ja säilyy iholla pidempään. Water Make-upia käytetään kuin vesiväriä. Käytä sivellintä tai meikkisientä ja hieman vettä saadaksesi värin pinnasta pehmeän ja kalvakan. Älä työskentele liian kuivalla äläkä käytä liikaa vettä. Water make-up (Pure) kuivuu 15:ssä sekunnissa. Mikäli et halua värien sekoittuvan keskenään, varmista että  värikerros on kuiva ennen uuden värin levitystä.

Vaihda siveltimien huuhteluvesi säännöllisesti ja työskentele mieluiten kahdella vesiastialla: toinen tummille ja toinen vaaleille väreille. 

Water Make-upia (Pure) voidaan myös levittää käsittelemättömiin hiuksiin (ei permanenttia, värjäystä, vaalennusta, hennaa). Levitä väri hammasharjalla. 


Poisto

Suurimman osan meikistä saat poistettua pesemällä kasvot haalealla vedellä ja saippualla tai shampoolla. Hiero kevyesti ja huuhtele haalealla vedellä. Hankaamalla liian kovaa vedellä ja saippualla iho voi ärsyyntyä.

Tarvittaessa voit vielä puhdistaa ihon puhdistusmaidolla (cleansig milk) tai puhdistusvoiteella (cleansing cream). Hiero aine kevyesti ihoon ja poista pehmeällä kasvopyyhkeellä. 

Älä käytä Afsminkiä, se sisältää vahoja ja öljyjä jotka itseasissa kiinnitävät Water Make-upin ihoon.

Älä käytä valmiita puhdistusliinoja. 

Jos väristä jää jälki iholle, voi sen puhdistaa kasvovedellä (Grimas Cleansing Lotion). Mikäli iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kuivalta, levitä iholle hoitovoide.

Water make-upilla värjätyt hiukset voi pestä shampoolla.


Välineiden puhdistus

Tarvittaessa  huuhtele vesiliukoinen Make-up puhtaaksi ja pyyhi kuivaksi puhtaalla paperilla.

Anna värien kuivua ja laita kansi vasta kun värit ovat aivan kuivat.

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa seuraavaan käyttökertaan.

Meikkisienet ovat kertakäyttöisiä, joten voit heittää ne pois käytön jälkeen.

Mikäli haluat uudelleenkäyttää ne, huuhtele ne ensin saippualla tai shampoolla tai pese ne pesukoneessa (pesupussissa), lämpötila enintään 60°C.

Voit puhdistaa siveltimet vedellä ja saippualla tai shampoolla.

Muotoile kosteat jouhet käsin muotoonsa pesun jälkeen.

Kuivaa siveltimet levittämällä ne pyyhkeen päälle.

Älä laita niitä pystyasentoon, koska silloin kosteus valuu varren sisään. 

Arvostelut 0 arvostelua
LAHJAKORTIT
-16.67%
Uusi
12kk parturi-kampaamokortti
250,00 € 300,00 €
-27.78%
Uusi
12 kk parturikortti
130,00 € 180,00 €