Camouflage Make-up Pure

1 Tuote

Grimas Camouflage Make-up Pure on erittäin peittävä meikkipohja joka soveltuu monenlaiseen käyttöön.
Camouflage Make-up Pure on ihanteellinen peittämään äärimmäisiä värieroja (punaiset verisuonet kasvoilla, syntymämerkit, vitiligo, tatuoinnit, pigmentoidut alueet, silmänaluset ja näppylät), mutta sitä voidaan käyttää myös vahvana meikkipohjana ja on siksi erityisen hyvä häämeikkiin tai lateksiosien ja kaljujen värjäämiseen. 

Sana 'Pure' tuotteen yhteydessä tarkoittaa, että kyseisen tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia säilöntäaineita tai halogenoituja orgaanisia yhdisteitä. 'Pure' tuotteet, kuten kaikki Grimas tuotteet, ovat gluteenittomia ja hajusteettomia. 

Camouflage Make-up Pure on saatavana 12 kappaleen paletissa ja 2,5ml:n yksittäisessä (A1) rasiassa. Ihovärejä on saatavana myös 23 ml:n kierrepuikossa. Klikkaa kohtaa väri, niin näet siitä saatavilla olevat koot.
Camouflage Make-upia Pure on saatavana erittäin tummasta valkoiseen, laaja valikoima ihosävyjä vastavärejä (vihreä neutraloi punaista, keltainen sinistä jne). 


Käyttö

Camouflage Make-up Pure voidaan levittää suoraan iholle.

Ensimmäiseksi puhdista maalattava iho rasvasta ja epäpuhtauksista kasvovedellä  Grimas Cleansing Lotion.

Kuivaa kasvopaperilla.

Mikäli iho on kuiva ja herkkä, voit levittää alle alusvoiteen Grimas Under make-up base. Anna alusvoiteen imeytyä 10 minuuttia.

Mikäli iho on rasvainen tai seka (osittain rasvainen), voit levittää hyvin ohuen kerroksen Grimas Anti Shinea T-alueelle (nenä, otsa, leuka) ennen Camouflage Make-upin Pure levittämistä. 

Vinkki: Mikäli tarkoituksenasi on tehdä myös silmämeikki, älä levitä Camouflagea silmäluomiin. Levitä Comouflage huuliin. 

Ota Camouflage make-upia Pure puhtaalla lastalla tai työskentele suoraan puikosta. Saat siitä pehmeämpää ja helpommin käsiteltävää hankaamalla sitä sormenpäälläsi. Voit tarvittaessa pehmentää rakennetta ja vaikuttaa väriin sekoittamalla esimerkiksi Camouflage Make-upia Crème Make-upiin tai Foundationiin. Levitä se iholle hieman kostealla lateksi- tai meikkisienellä. Tee meikkipohja kunnolla, ylös hiusrajaan asti. Näin vältät naamari-efektin. 

Voit puuteroida Camouflage Make-upin Grimas Fixing, Make-up tai Colour Powderilla, meikki kiinnittyy ja kiilto häviää. Mikäli haluat vaikuttaa enemmän ihon väriin, voit käyttää Grimas Compact Powderia. 

Poisto
Camouflagen voi poistaa Grimas Cleansing Creamilla, Multi Removerilla tai Make-up Removerilla. Viimeistele puhdistus vielä kasvovedellä Grimas Cleansing Lotion. 

Make-up tulee mieluiten säilyttää kuivassa, pimeässä ja viileässä. 

  • Näkymä